top of page

 |  Ons Dreamteam  |  

hart trans.png
ivo.jpg
hart trans.png

Ivo Rodrigues

DJ / Grafisch Ontwerper

Ivo Rodrigues (1988) is bekend als Ivo Quest, DJ en organisator bij o.a. Bisquits, Ravetrain, Café de Kroeg, Stan&CO en Illmatic Blockparty. Daarnaast is hij mede-vaandeldrager van de Arnhemse hiphop movement #voorArnhem. Als maker is hij autodidact in kunst zonder grenzen wat hem een alleskunner maakt, van muziek tot grafisch ontwerp en graffiti.

Ivo is iemand met een flinke ervaring aan skills die geen mogelijkheid laat liggen om zich creatief te uiten.

Sophie Roumans.jpg
hart trans.png

Sophie Roumans

Fashion

Modeontwerper Sophie Roumans is in 2018 het duurzame kledinglabel ROUMANS gestart, een maatschappelijk geëngageerd merk dat meer omvat dan alleen kleding. Roumans vertelt visuele en tastbare verhalen in textiel en beeld.

Tijdens de lessen zal ze zich richten op het proces, waarbij inclusiviteit en verschillende perspectieven centraal staan. Zo worden in een veilige omgeving vrijheid en tools geboden om te gaan onderzoeken en je wereld te verbreden.

Keke.jpg
hart trans.png

Kei Kevin Maturbongs

Dance

Kei-kevin ook wel KeKe genoemd is professioneel danser bij Da Rebels, docent én choreograaf.

Jong geleerd is oud gedaan; op zijn tiende danste Keke al verschillende dansstijlen, onder meerhiphop, modern, klassiek, jazz en breakdance. Hij weet als geen ander hoe mooi het is om op jonge leeftijd geïnspireerd te raken, je talent te ontdekken en er daarna je vak van te maken.

Dat is dan ook de reden dat hij met zijn dance-moves de jongeren in beweging krijgt. Zijn lessen zijn educatief en uitdagend en hij is inmiddels al zeven jaar gepassioneerd docent in binnen- en buitenland. Keke’s stijl laat zich omschrijven als hiphop en contemporarystorytelling.

Keke gebruikt dans als taal om verhalen te vertellen zonder ook maar één woord te gebruiken.

Bilal.jpg
hart trans.png

Bilal Budak

Rap

Bilal Budak (1992) volgde de gehele opleiding bij het toenmalige New Arts. Met de muziekdisciplines rap en beat creating stroomde Bilal als leerling binnen New Arts al snel door naar vakdocent vanwege zijn onbegrensde enthousiasme, progressie en liefde voor hip hop.

Na vele eigen producties in de muziek en het opstarten van zijn eigen beveiligingsbedrijf besloot Bilal zijn experience weer "door te pass-en" aan jongeren binnen de Arnhemse urban scene en verschillende Islamitische scholen in Nederland. Bilal beheert het Arnhemse platenlabel Genjutsu Entertainment en is een doorbijter pur sang. Zijn energie en rhyme skills weet hij goed aan de jongeren over te brengen.

hart trans.png

Isabelle Brouwer

Art / Styling

Isabelle aka Ofi Designs is een interieur designer en kunstenaar.

Geboren in Nigeria en woonachtig in Arnhem.

Haar kleurrijke kunst is een eerbetoon aan haar Afrikaanse achtergrond en is vaak geïnspireerd door popculture.

Kunst was altijd onderdeel van Isabelle’s leven waarin creatieve uitingen een grote rol speelden.

Ze wil  kinderen graag de kans bieden om hun skills te ontdekken door middel van creativiteit.

hart trans.png

Liese Wessels

Art 

In zowel haar beeldend werk als in haar manier van lesgeven is Liese gefascineerd door verhalen, sporen van de ander en verbintenissen. 

Verhalen kunnen op verschillende manieren worden verteld: door middel van geschreven taal, maar ook door het maken van kunstwerken. 

Een verhaal kan je raken en je opnieuw laten kijken naar jezelf, de wereld of een ander.

In een wereld die steeds sneller verandert is er soms niet genoeg tijd om écht te ervaren, te kijken, te voelen, te ruiken. 

In haar lessen probeert Liese die ruimte toch te vinden; uitproberen en exploreren zijn hier belangrijker dan het eindresultaat. 

Foutjes blijken parels en zorgen voor nieuwe uitganspunten en perspectieven.

Het ‘creëren’ als instrument om te verbinden, uit comfortzones te stappen en zonder waardeoordeel te kijken om zo horizonnen te verbreden.

Georgios.jpg
hart trans.png

Georgios Lazakis

Spoken Word / Projectleider

Eén van de New Arts inspiratoren die in het verleden jongeren les gaf in muziek, maar ook life skills. Daarnaast is hij motivational spreker, poëet, schrijver, producer en speelt momenteel zijn voorstelling 'No Story, Just Life' op verschillende plekken in het land.

Oprichter van "School of Heart Knocks” en 1 v/d pilaren van "Zieke Docenten" en hij werkt graag vanuit normen en waarden en betrekt rolmodellen in alles wat hij doet. Hij brengt mensen bij elkaar door middel van muziek, workshops, lezingen en kunst. Stond ook als 'gamechanger' in de Community Top 100, dé lijst van invloedrijke Nederlanders. Georgios gelooft in de verbindende kracht van muziek en helpt jongeren bij het opbouwen van hun zelfvertrouwen. Kortom; een bekende oude ziel binnen onze 'New Hearts'.

Mirte copy.jpg
hart trans.png

Mirte Engelhard

Fashion / Projectleider

Mirte (1981) is actief als ontwerper, docent en projectleider. Ze runt haar eigen winkel en fashion-label. Daarnaast noemt ze zichzelf 'social-creator' omdat ze graag creatieve projecten opzet om een socialere wereld te creëren.

Haar doel is om jongeren te inspireren en te raken, dit doet ze door verhalen en gebeurtenissen uit hun leefwereld te gebruiken als onderwerp voor projecten. Ook wil zij thema's en taboes bespreekbaar maken door middel van kunst, in haar geval met mode.

Mirte vindt het belangrijk dat alle jongeren de kans krijgen hun creatieve taal en of talent te ontdekken omdat dit positieve effecten heeft op hun ontwikkeling, voor nu en later.

Rakesh.jpg
hart trans.png

Rakesh Hanoeman

Muziek / Projectleider

Rakesh Hanoeman (1978) is o.a. bekend als DJ Kopstuk, als onderdeel van het Klaridub Soundsystem en als docent bij het voormalige New Arts. Het doel van zijn lessen is om kinderen op een laagdrempelige manier uit te dagen creatief bezig te zijn met muziek zoals het leren maken van beats. Op deze manier worden creatieve "soft skills" zoals samenwerken, elkaar ondersteunen en onderling gesprekken aangaan zichtbaar gemaakt.

Ze creëren samen muziek, worden zich bewust van hun eigen keuzes en leren trots te zijn op het resultaat. Omdat ze samen gaan werken zullen ze eerst tot overeenkomsten met elkaar moeten komen: welke stijl kiezen we, wat gaat het thema zijn, waarom? etc. Daarnaast leren ze zichzelf te uiten en elkaar aan te moedigen.

bottom of page